CHRISTINE HEDWIG
Designer, Illustrator & Grafiker


Samler på idéer, garn og sære facts, som på forunderlig vis synes at klæbe til min hukommelse. Jeg elsker havet, lækkert papir, at synge og at hækle. Jeg kan ikke tage en eneste armbøjning (det har jeg aldrig kunnet), men jeg hører gerne blues og rammer altid ved siden af når jeg kaster en bold. Jeg er mor til tre og foråret er min yndlingsårstid, for så er sommeren lige om hjørnet.

Hedwig hvem?

Drømmejobbet er arbejde der ikke føles som sådan. Når jeg sidder foran skærmen, eller med papir og blyant i hånden og er kreativ, så er det ikke længere et job, men en leg. Ikke sådan at forstå, at jeg ikke tager opgaven alvorligt – for dét gør jeg!

Mit grafikervirke bruger jeg til at udvikle mig, både fagligt og personligt. Jeg er lydhør over for nye input og bruger min medfødte nysgerrighed til at blive bedre til det jeg virkelig brænder for. At skabe iøjefaldende designs er det jeg vil bruge resten af mit liv på – for hvad er bedre end at kombinere levevej med det man elsker at beskæftige sig med? Boble over af idéer og se dem blive levende – dét er min drøm!

Grafiker, Blogger, Fotograf, Kreativ. Det er mig. Velkommen til min verden!

Freelancer

[alert-announce]Skal du have nyt logo eller har du brug for en illustration, en annonce eller andet grafisk arbejde, så er jeg åben for forespørgsler. Brug venligst kontaktformularen her.[/alert-announce]

Referencer

  • Rosendahls | Print · Design · Media
  • Tegnestuen1.dk
  • Baggaardteatret
  • Nyborg Skilte